Polsko, Ukrajina, Kazachstán, to jsou 3 státy, kde už se děti učí matematiku u franchisového konceptu 2plus2 Škola matematiky.
Pátek
14.02.2014
V matematických kurzech chce učit děti franchisový koncept 2plus2 Škola matematiky. O otevření jedná se 2 zájemci.
 

Zdokonalovat se v matematických dovednostech se mohou děti a mládež pod franchisovou značkou 2plus2 Škola matematiky už i v Kazachstánu, kde bude otevřena v březnu první franchisová škola. Pobočka začne fungovat ve městě Almaty a jednání trvala jen dva měsíce. Společnost Business Language Center, která značku zastupuje, hledá master-franchisanty i u nás.

Že se jedná o přitažlivý koncept, dokazuje i zájem o franchisovou licenci 2plus2 Škola matematiky tuzemskými podnikateli. „V tuto chvíli jednáme s 2 vážnými zájemci z Prahy a Ostravy. Zatím ale nebylo nic podepsáno,“ říká jednatel firmy Business Language Center Marcin Kruszynski s tím, že nadále zve k jednacímu stolu další podnikatele. Společnost by koncept ráda rozšířila i na Slovensko, kde vidí podobný potenciál k rozvoji jako v Česku.

Loni se školám 2plus2 dařilo. Firma oslavila zejména otevření dvou poboček na Ukrajině a zájem nadále roste nejen zde. „Náš systém je výjimečný v tom, že se dá rozvíjet v každém městě, ať už velkém nebo malém. Někteří naši franchisanti už otevřeli svoji druhou či třetí školu,“ doplňuje Marcin Kruszynski. Franchisový koncept, který má své kořeny v Polsku, už rozvíjí 31 převážně franchisových poboček.