Společnost Doktor Klain otevřela v pořadí sedmou pobočku v Opavě na konci loňského října.
pondělí
17.02.2014
Doktor Klain otevřel loni další franchisovou optiku. Letos mimo plánů expanze chystá změny uvnitř společnosti.
 

Získat oční optiku formou franchisy nabízí společnost Doktor Klain se svým stejnojmenným konceptem. V provozu jsou už 4 vlastní a 3 franchisové pobočky, naposledy byla otevřena koncem října optika v Opavě v obchodním domě Kaufland. Letos se mimo další expanzi chce zaměřit i na změny uvnitř firmy.

„Nové změny se budou týkat především zdokonalení činností online systémů a prodejních programů, nové systémy inventur, což i ovlivní účetnictví,“ vyjmenovává novinky manažerka franchisového rozvoje Monika Novotná a dodává, že tyto plány pomohou ke zlepšení a zpřehlednění pracovních činností. Vedle toho se chce společnost Doktor Klain soustředit i na další rozšiřování franchisové sítě. Už teď začínají stavební práce v nové provozovně v Karviné.

Na konci roku by společnost ráda také otevřela optiku Doktor Klain v Ostravě, kde se bude jednat o druhou jednotku ve slezské metropoli. „Nadále ještě jednáme o prodejních prostorech v Příbrami a v Praze, kam bychom chtěli zamířit,“ dodává Monika Novotná s tím, že mimo dobře frekventovaná místa je pro výběr optiky důležitá i blízkost očních ordinací nebo poliklinik z toho důvodu, že společnost blízce spolupracuje s očními lékaři.