Oděvní značka Coccodrillo válcuje konkurenci. Jen letos otevřela 2 franchisové prodejny a dohromady jich má 15. K nim patří ještě 2 vlastní obchody provozované firmou CDRL Trade.
Úterý
18.03.2014
Síť prodejen Coccodrillo s dětským oblečením se rozrostla letos o 2 franchisové obchody. Uchytil se i loni spuštěný e-shop.
 

Pro děti jen to nejlepší, zní ze všech stran. Na ně se zaměřuje značka Coccodrillo, která nabízí dětské oblečení ve vlastních i franchisových prodejnách. Obchody Coccodrillo od loňska doplnil i internetový prodej. „O nákup přes internet je velký zájem a tento plán se nám osvědčil. Můžeme uspokojit i zákazníky z lokalit, kde se prodejny Coccodrillo nachází,“ pochvaluje si e-shop Krystyna Roiková, obchodní manažerka společnosti CDRL Trade, která Coccodrillo zastupuje.

Děti a jejich rodiče si oblečení Coccodrillo oblíbili. Dokazuje to i přírůstek nových prodejen, kdy letos firma otevřela už rovnou 2 na franchisové bázi. „Máme rozjednány další možnosti, kam se rozvíjet. Zkusíme otevřít další své provozovny, aby se značka dostala do povědomí zákazníků,“ zvažuje strategii Krystyna Roiková. Společnost zaznamenává i stále vysoký zájem o franchisovou licenci, loni byly otevřeny 3 franchisové prodejny.

Celkem se u nás v síti oděvního řetězce Coccodrillo nachází 15 franchisových poboček, kde mohou rodiče svým dětem nakoupit značkové oblečení. Zájemce o franchisovou licenci by si měl připravit na investici kolem 300 tisíc korun. „Nejčastější problémy, s kterými se naši franchisanti setkávají, je vypořádání se s běžnými výdaji jako nájemné či energie,“ doplňuje Krystyna Roiková.