Fitness studia EXPRESKA fungují v ČR od roku 2009 a v současné době je mohou ženy navštěvovat na 31 místech v ČR a ve 14 na Slovensku. Všechny jsou franchisové.
Středa
19.03.2014
Franchisový koncept EXPRESKA se nachází už na 45 místech Česka a Slovenska. Počet členek dosáhl 20 tisíc.
 

Ženy strhla lavina kruhového tréninku, tedy 30minutového cvičení určené přímo pro ně. Svědčí o tom úspěch firmy EXPRESKA, která ve své síti spravuje už 45 franchisových fitness center. Jen za loňský rok otevřela 15 nových center v Česku a na Slovensku. Rostl i počet aktivních členek. „Rok 2013 byl velmi úspěšný, zvýšil se nám jen v ČR počet členek o 8 tisíc na 20 tisíc,“ říká majitel EXPRESKY Petr Kořínek.

Společnost EXPRESKA chce nadále pokračovat v dané expanzivní politice, protože potenciál v ČR ještě nebyl naplněn. „Náš plán je do 10 let provozovat 250 franchisových poboček a mít 150 tisíc členek,“ dodává Petr Kořínek s tím, že mimo Česko se letos EXPRESKA zaměří i na Slovensko, kde by ráda uvedla do provozu minimálně dalších 5 fitness center. A jen u Slovenska firma zůstávat nehodlá. V zájmu je obsazení i Polska, Maďarska a Rakouska.

Do studií EXPRESKA si ženy nechodí jen zacvičit, ale mohou se poradit i s výživovou poradkyní či si zakoupit doplňky stravy, aby byla nabídka co nejpestřejší. Letos se společnost také hodlá více zaměřit na marketingovou oblast. „Připravujeme internetové kampaně se značkami ze světa sportu a zdravé výživy,“ přibližuje plány Petr Kořínek.