Modernizace obchodů ORION stála firmu 1 milion korun.
Úterý
25.03.2014
Společnost ORION dokončuje modernizaci svých prodejen. Letos plánuje prudký rozvoj i za pomoci franchis.
 

V měsíci dubnu začne pro řetězec s domácími potřebami ORION nové období expanze, v současnosti finišuje s modernizací svých prodejen. Zmodernizovány byly především starší prodejny, jelikož bylo potřeba sjednotit všechny provozovny, upravit vnitřní dispozice a dát tak všem provozovnám nový, modernější nádech. V rámci rozvoje se firma hodlá zaměřit převážně na franchisovou spolupráci.

V tuto chvíli už se společnosti ORION podařilo domluvit projekty v Děčíně a Jablůnkově, kde budou v blízké době otevřeny nové franchisové prodejny. „Dále vyjednáváme o dalších městech, kde bychom se rádi rozvíjeli,“ říká obchodní manažer ORION Tomáš Maloch s tím, že konkrétně se jedná o města jako Třebíč, Praha, Brno, Vrchlabí, Cheb, Kladno, Plzeň či Trutnov a další. Obchod ORION si však může franchisant otevřít i v takovém místě, které prokáže dobré umístění a vhodnou spádovou oblast.

Do konce roku plánuje společnost ORION rozšířit svoji síť na 70 obchodů. „Aktuálně máme otevřeno 49 poboček, což znamená, že cílem je letos zprovoznit 21 jednotek. Rádi bychom se zaměřili především na obchody provozované na základě franchisové licence,“ přibližuje plány Tomáš Maloch. O expanzi nebude ochuzeno ani Slovensko, kde se firma chystá rozšířit obchodní síť ORION Trade také franchisově.