Program Socatots je reakcí na nízký počet rozvojových aktivit pro děti založených na správné metodice a zároveň vhodných pro děti již od šesti měsíců.
Středa
09.04.2014
Trh stále láká nové zahraniční koncepty. Jedním z nich je i Socatots, síť výukových center zaměřených na sportovní aktivity dětí.
 

Sport by měl být přirozenou součástí našeho života, a to již od dětství. Právě o tom jsou přesvědčeni tvůrci franchisové sítě Socatots, která má ambice stát se v České republice číslem jedna mezi vzdělávacími sportovními programy, které se věnují výchově dětí již od batolecího věku. Pro to, aby se jí to podařilo, hledá master-franchisového partnera, který by v tuzemsku tuto síť rozvíjel. „Socatots je celosvětový program určený dívkám i chlapcům ve věku od 6 měsíců do 5 let s ohledem na jejich komplexní rozvoj,“ říká Przemyslaw Olewnik, výkonný ředitel britské společnosti ICFDS Global Limited z s tím, že trénink je organizován ve formě tříd různé náročnosti přizpůsobených potřebám dětí různého věku.

Britský poskytovatel licence Socatots umožňuje svým partnerům v rámci franchisové sítě investovat do již kompletně zavedeného a osvědčeného konceptu, který se osvědčil i v dalších 55 zemích světa. Master-franchisant, který za licenci pro celou Českou republiku zaplatí 15 tisíc eur, získá přístup k obchodní strategii konceptu, jeho metodám získávání nových zákazníků a marketingovým materiálům.

Do této doby se do programu Socatots zapojily více než dva miliony dětí a jejich rodičů z jichž zmíněných 55 zemí světa. Ti mohou navštěvovat více než 800 školek. Jen v sousedním Polsku nalezneme přes 250 školek programu Socatots, plánem je však zvýšit jejich počet až na 400.