Česká firma Alltoys působí v ČR prostřednictvím 28 vlastních prodejen s hračkami Bambule a 12 franchisovými Bambule Partner.
pondělí
07.04.2014
Společnost Alltoys chystá rozšiřovat svou síť prodejen hraček Bambule. Pomoci má i franchising.
 

Kategorii obchodu se ve franchisovém světě loni dařilo. Může o tom vyprávět i maloobchodní síť prodejen s hračkami Bambule. Ta se v menších městech rozvíjí pomocí franchisových obchodů Bambule Partner, kterých se po celé republice nachází 12. „Loni se nám podařilo navýšit obrat, lví podíl na tom mělo otevření několika prodejen v lukrativních centrech,“ dodává Miroslava Nezvalová, marketingová specialistka firmy Alltoys, pod kterou Bambule spadá.

Hračky z obchodů Bambule tak mohou zákazníci od roku 2013 nakoupit například v Europarku Štěrboholy, kde byla otevřena dvouposchoďová prodejna. Letos chce firma pokračovat v rozšiřování své sítě, ať už prostřednictvím vlastních obchodů, tak i těch franchisových. „Hlavním dlouhodobým cílem společnosti spojený s růstem obratu je další rozvoj maloobchodní sítě Bambule,“ dodává Miroslava Nezvalová. Otevřít by se letos měly minimálně 3 vlastní a 2 franchisové pobočky.

Koncept franchisových prodejen Bambule Partner se společnost Alltoys rozhodla využít především v menších městech, kde bojují s velkoformátovými prodejnami hraček a s více se rozrůstajícím boomem e-shopů. Ty zejména zažívají v kategorii obchodu velký rozmach, u hraček nevyjímaje. Proto i společnost Alltoys nezůstává pozadu a rozvíjí prodej hraček i zde.