Od letošního roku mohou zákazníci společnosti Datart využít k vyzvednutí spotřebičů nakoupených v internetovém obchodě markety Pont.
Pátek
11.04.2014
Společnosti Datart a JPServis se dohodly na spolupráci. Elektronické spotřebiče mohou zákazníci vyzvednout v obchodech Pont.
 

Pokud si lidé objednají zboží z eshopu od elektronického řetězce Datart, už si je nemusejí přímo vyzvedávat na pokladnách jednotlivých poboček. K tomuto účelu mohou využít prodejen Pont, které řídí firma JPServis. Obchody Pont jsou z části provozovány na základě franchisy a jejich umístění je především na nádražích a zdravotnických zařízeních.

Využít službu vyzvednutí objednaného zboží v marketech Pont mohou zákazníci jen u malých spotřebičů jako jsou vysavače či kávovary. „V případě reklamací, vyřízení splátek nebo výběru vhodného příslušenství, musí zákazník navštívit kamennou prodejnu Datart,“ uvádí společnost. Pokud si zákazník vybere k vyzvednutí prodejny Pont v Praze na Florenci či Smíchovském, Hlavním a Masarykově nádraží, při včasné objednávce bude mít výrobek přichystán už tentýž den. Zboží však musí být už zaplaceno.

Zatím je možno vyzvednout spotřebiče od Datartu na 23 obchodních místech Pont. To by se už letos mohlo změnit, protože firma chystá masivnější expanzi. „Myslíme si, že nastal čas na další rozvoj a v souvislosti s tím hodláme vypsat i výběrová řízení na potenciální franchisanty na některé nové provozovny,“ přibližuje plány Marek Cagášek.