The Pub: Desítka v Liberci

The PUB sází na originální samoobslužný systém čepovacích zařízení.
Úterý
30.12.2008
Jubilejní desátou provozovnu otevřel originální koncept samoobslužných restaurací The Pub v severočeské metropoli.
 

Liberecká restaurace je první na severu Čech. Do budoucna chystá koncept otevření restaurace také v Ústí nad Labem. The Pub v Liberci je letošní šestou nově otevřenou restaurací konceptu, který získal titul Rebel roku v soutěži Firma roku. Zatím poslední provozovnu otevřel franchisový systém v Karlových Varech. Chystá se otevřít také další restauraci v Praze, kde již má tři.

K pivu i káva

Poněkud kuriózně nedávno rozšířili autoři konceptu pivnice také o kavárny. Podle jednoho z majitelů, Martina Šampalíka však jde spíše o jakousi doplňkovou službu na místech, kde prostory rozšíření činnosti umožňují. Nejde tak podle něj o prodej další licence, ale spíš doplnění služby. Zatím jsou v provozu tři kavárno-pivnice – v Plzni, Hradci Králové a Praze.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014