Tři restaurace Burrito Loco se nachází v Praze. Letos by mohlo dojít i na franchising.
Úterý
06.05.2014
Mexické jídlo nabízí pro Pražany fastfoodový koncept Burrito Loco. Uvažuje i nad franchisou.
 

Aby člověk mohl uspět na velmi konkurenčním gastronomickém trhu, musí přijít s něčím, co na trhu chybí, což není tak jednoduché. S rychlým mexickým jídlem se u nás pokouší uspět fastfood Burrito Loco, který se rozvíjí i pomocí franchisy. V Česku jsou otevřeny zatím 3 restaurace, všechny ve vlastním držení.

Všechny restaurace jsou zatím v provozu v Praze a franchisově se společnost zatím nerozvíjí. „První pobočku Burrito Loco jsme otevřeli v roce 2012 a aktuálně provozujeme 3. Franchising vidíme jako cíl k dalšímu rozvoji, ale nejdříve chceme získat čas a vytvořit si zde určité zázemí značky, než se rozhodneme, máme-li jít cestou franchisy,“ řeší plány zástupci společnosti Burrito Loco. Firma též uvažuje, že by otevřela pobočku i mimo Prahu.

Fastfoodový koncept mexického občerstvení založil v ČR americký podnikatel Glenn Spicker, který první pobočku otevřel na jaře v roce 2012. Rychlé občerstvení nabízí ve svém portfoliu mexickou klasiku jako tortilly, burritos či nachos. Restaurace se vyznačují též tím, že jsou otevřeny nonstop. V roce 2013 se podnikatel rozhodl nabízet koncept také formou franchisy.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014