První restaurace The PUB byla otevřena v Bratislavě v květnu. V současné době se připravuje další pobočka v Košicích.
Úterý
20.05.2014
Bratislava se dočkala první franchisové pobočky The PUB. Brzy by měla přibýt restaurace v Košicích.
 

Slovenští občané mohou konečně navštívit restauraci The PUB, která vznikla v Česku a vyznačuje se samoobslužnými pivními výčepy na každém stole. Originální restaurační koncept se objevil v hlavním městě Slovenska, Bratislavě. Master-franchisantem pro Slovenskou republiku se stal podnikatel Martin Letko.

Slovensko je čtvrtou zahraniční zemí, kam se franchisový koncept The PUB dostal. „Věřím, že skloubení plzeňského piva, které si mohou zákazníci natočit sami, a výborné gastronomie přinese nové zážitky do bratislavských restaurací,“ dodává master-franchisant Martin Letko s tím, že v brzké době plánuje i rozšíření konceptu do dalších regionů. V současné době se připravuje otevření restaurace v Košicích.

Franchisový koncept The PUB vznikl v Česku, kde už tyto restaurace mohou zákazníci navštívit na 12 místech. A v brzké době by měla přibýt 13. pobočka v Ostravě. „Jednáme se zájemci o licenci po celém Česku a odhadujeme, že bychom letos mohli otevřít ještě jednu restauraci,“ dodává jednatel společnosti The PUB Franchising Jaroslav Stuna. Restaurace se nacházejí ještě v Berlíně, Vídni a Bukurešti.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014