Jiří Pathy působil jako generální ředitel splátkového prodeje ve společnosti Homecredit na Ukrajině, zároveň byl členem dozorčí rady ukrajinské Homecredit Bank. Od roku 2009 pracoval jako generální ředitel a předseda představenstva společnosti ETA.
Středa
21.05.2014
Křeslo generálního ředitele franchisové sítě Gepard Finance obsadil Jiří Pathy. Za cíl si dal posílit pozici firmy na hypotečním trhu.
 

Makléřská společnost Gepard Finance, která v rozvoji vsadila na franchisovou spolupráci, změnila od 1. května vedení. Novým generálním ředitelem se stal Jiří Pathy, který vystřídal na pozici Jana Kruntoráda. Ten zůstává na pozici předsedy představenstva společnosti Gepard Finance.

Po dlouhých letech mohu rozdělit funkce, které jsem do této chvíle zastával, tedy funkce předsedy představenstva a generálního ředitele společnosti. Věřím, že Jiří Pathy bude velkou posilou pro naši strategii růstu společnosti,“ řekl Jan Kruntorád, který stojí v čele představenstva již od roku 2005. Z téže pozice bude i nadále ovlivňovat rozvoj firmy, jež zprostředkovala úvěrové smlouvy pro více než 30 tisíc klientů.

Loni společnost Gepard Finance zpracovala úvěry v celkovém objemu 8,2 miliardy korun a oblasti franchisy podepsala s franchisanty 8 nových smluv. „Rádi bychom posílili franchisový rozvoj v oblastech Vysočiny, střední Moravy a Karlovarském kraji,“ dodává ředitel franchisové sítě Stanislav Obešlo. Posílení pozice na hypotečním trhu si klade za cíl i nový generální ředitel Jiří Pathy.