V Česku klienty cvičí ve 26 franchisových centrech Contours, na Slovensku jich je 6.
Čtvrtek
22.05.2014
Franchisová fitness centra Contours obsazují Česko. Letos je v plánu rozšířit síť o dalších 10 klubů.
 

Konkurence v oblasti fitness studií vede firmy k tomu, že musí své podnikání neustále inovovat. Proto franchisová síť Contours, která se vyznačuje 30minutovými kruhovými tréninky pro ženy, se zaměřila na pole zdravotního cvičení a integruje do svých poboček služby nutričního a motivačního poradenství. Do toho pokračuje ve vyhledávání franchisantů v menších městech.

Franchisový koncept Contours zaštiťuje u nás na Slovensku společnost Alfréd, která v Česku už obsadila skoro všechna města nad 30 tisíc obyvatel a vrhla se i na menší, loni zprovoznila fitness centra v Kroměříži a Jirkově. „Tyto pobočky fungují vysoko nad očekávání. Vysvětlením může být nízká konkurence v menších městech,“ vyjmenovává úspěch Ondřej Velc, master-franchisant pro Contours. Plánem pro letošní rok je prodat 10 licencí na otevření center v ČR. V září už je vyjednáno otevření fitness klubu v Praze.

Na Slovensku se nyní nachází 6 fitness center Contours. „I na Slovensku si naše cvičení našlo mnoho stoupenkyň. Máme zde v plánu obsadit všechna okresní města,“ přibližuje cíle ve slovenské krajině Ondřej Velc. I zde se bude integrovat nutriční a motivační poradenství, aby členky mohly mít ještě větší radost ze života.