Školky Go Kids se nacházejí na 5 místech republiky. Společnost Nuerasoft, která drží franchisovou licenci, by je ráda rozšířila do dalších měst.
Úterý
10.06.2014
Vzdělávací centrum Go Kids využívá k rozvoji franchisingu. Vyhledává další franchisanty.
 

Učení dětí v raném věku pomáhá v rychlejším rozvíjení jejich schopností. Franchising nabízí mnoho konceptů, které se zaměřují na výuku malých dětí. S konceptem Go Kids vzdělávacích center nabízejících inovativní jesle, školky, kurzy i semináře působí na trhu společnost Nuerasoft. V Česku se nachází zatím 5 franchisových vzdělávacích center a firma by ráda pomocí dalších franchisantů rozšířila síť po celé republice i na Slovensko.

Hledáme franchisanty především ve městech, které mají spádovou oblast nad 20 tisíc obyvatel,“ popisuje místa Michaela Tilton, držitelka franchisové licence Go Kids. Ve velkých městech dle jejích slov je možnost otevřít i více výukových center. V tuto chvíli má firma například rozjednaný prostor na Praze 5 a hledá pro něj vhodného franchisanta. Děti se mohou učit pomocí výukových metod v Brně, Kladně, Praze 10 a Uherském Hradišti a Mladé Boleslavi.

Pobočky Go Kids nabízí širokou škálu vzdělávacích programů pro různé věkové skupiny dětí a různé oblasti rozvoje. „Naše centra vyznávají unikátní filozofii přístupu k výchově a vzdělání dětí, která se vyznačuje respektujícím a láskyplným přístupem založeným na moderních poznatcích vědy o přirozeném rozvoji jedince,“ vyznačuje přínos pro děti Michaela Tilton. I to je důvod, proč se rozhodla rozvíjet centra pomocí franchisy. Franchisant dle ní do toho dá víc srdce než zaměstnanec.