Společnost Medi Health and Beauty provozuje 3 centra Beauty Institut v Praze, Karlových Varech a Českých Budějovicích.
Středa
11.06.2014
Centra Amaryllis si našla své zákazníky. Během letošního roku by měly vzniknout další franchisové jednotky.
 

V loňském roce na tuzemském trhu začala působit po dlouholetých přípravách estetická centra Amaryllis. Společnost Medi Health and Beauty, která koncept zastupuje, se pro jeho rozvoj rozhodla využít franchising. Zájemci o licenci si mohou vybrat ze 3 variant spolupráce, vybudovat vlastní centrum Amaryllis, či nabízet estetické služby, aniž by museli otevřít pobočku.

Během ročního fungování získala společnost franchisového partnera provozujícího centra Amaryllis Beuaty Institut v Českých Budějovicích a Karlových Varech. „Po devíti měsících v Českých Budějovicích se našemu franchisantovi podařilo obrátit vynaložené prostředky do černých čísel. V prosinci pak otevřel v Karlových Varech. Letos plánujeme otevření už třetí pobočky Beauty Institut v Plzni, a to v druhém pololetí,“ popisuje úspěchy Juraj Slovák z centra Amaryllis.

Pozitivní vnímání se zvětšuje

Profesionální přístup a snaha naslouchat klientovi jsou v konkurenčním prostředí kosmetických studií jedním ze základních pilířů úspěchu. „Všimli jsme si, že mnoho center zaměřených na estetické úkony tento rok krachují. Musím se přiznat, že nám se díky profesionálnímu přístupu a neustálému vyvíjení nových postupů zákazníky daří získávat a udržet,“ komentuje trh Juraj Slovák. Plusem center Amaryllis je také lékařský dohled.

Franchisanti projevují o licenci Amaryllis značný zájem. V současné době vede společnost Medi Health and Beauty jednání s 11 potenciálními franchisantami o vybudování franchisového centra. „Například partneři v městech Olomouc, Brno, Bratislava a Košice se již připravují k otevření,“ přibližuje plány Juraj Slovák a doplňuje: „Pracujeme na plnění našich plánů a jsme rádi, že nás pozitivně vnímají i finanční instituce, čímž můžeme našim franchisantům pomoci například s leasingem na naše vybavení.“