Společnost Yves Rocher provozuje přes 50 prodejen, v 18 z nich se nachází i kosmetický salon.
Úterý
17.06.2014
Společnost Yves Rocher převedla další obchod do franchisy. Mimo hledání dalších franchisantů představila i novinky pro rok 2014.
 

Přírodní kosmetikou využívající pozitivních účinků rostlin se vyznačuje francouzská značka Yves Rocher, která se rozvíjí v Česku také pomocí franchisových obchodů. Franchisanti si velmi oblíbili koncept tzv. vázané franchisy, kdy společnost Yves Rocher je nájemcem prostor. V květnu byla takto převedena pobočka do rukou franchisanta v OC Lužiny.

V nabídce pro franchisanty má společnost Yves Rocher další už zavedené a dobře prosperující obchody. „V tuto chvíli nabízíme do nájmu pobočky v Karlových Varech, Liberci, Teplicích a Jihlavě,“ uvedla Alena Záhorská, master-franchisantka Yves Rocher pro ČR a SR. Firma se také chce zaměřit na tvorbu prodejních koutků v obchodních centrech. První takové místo bylo zprovozněno v OC Smíchov v Praze.

Na jaře firma Yves Rocher představila další kosmetické přípravky, které by měly rozšířit portfolio produktů. Na pultech objeví nová rtěnka, řasenka, sprchový gel s peelingem a peeling na ruce. Největší novinkou se stane Elixir 7.9 využívající rostlinné buňky na omlazení pleti, který na trh přijde v říjnu. „Mimo nových produktů pracujeme i na stabilizaci dalších obchodů, které bychom chtěli dát do franchisy,“ dodává Alena Záhorská.