Franchisová kavárna CrossCafe v ulici V Kopečku v Hradci Králové byla otevřena 16.června a stala se v pořadí 3.kavárnou v tomto městě.
Úterý
24.06.2014
V síti CrossCafe se otevřely další dvě franchisové kavárny v Praze a Hradci. Společnost chystá kavárny i v jiných městech.
 

I Češi umí připravit dobrou kávu, kterou nejen tuzemští zákazníci dokáží ocenit. Dokazují to stále se zvyšující obraty franchisové kavárenské sítě CrossCafe. Ta vznikla od roku 2007 v Plzni a během let se rozšířila ještě do Prahy a Hradce Králové. Letos byly otevřeny další 2 kavárny, v Praze v OC Lužiny a druhá v Hradci Králové v ulici V Kopečku.

Hradec Králové se pro společnost CrossCafe stal třetím krajským městem, kam firma expandovala. „Nová kavárna, kterou jsme zde otevřeli v červnu, má dvě patra a balkon a nachází se na exkluzivním místě v centru města. Domníváme se, že by se mohla stát jednou z vlajkových lodí sítě CrossCafe original,“ komentuje otevření majitel franchisové sítě CrossCafe Jan Janák. Pro otevření pobočky v OC Lužiny se firma rozhodla díky jeho dobré poloze.

Kam dál?

Kavárny CrossCafe mohou zákazníci zatím nalézt ve 3 městech, a to Plzni, Praze a Hradci Králové. Společnost však uvažuje nad další expanzí po republice. „Určitě nás zajímají všechna krajská a velká část měst okresních,“ říká Jan Janák s tím, že v současné době firma vede jednání s několika zájemci o franchisovou licenci. Konkrétní informace firma řekne, až se bude projekt realizovat.

Rámcově se kavárnám CrossCafe ve všech městech daří dobře a rostou. „Největší nárůsty nyní zažíváme v Praze a Hradci Králové, kde nás zákazníci zatím stále ještě objevují. V Praze meziročně rosteme dokonce o 16%. V Hradci Králové, kde v červnu budeme slavit první výročí, máme zase výrazný nárůst počtu zákazníků vlastnící naši zákaznickou kartu CrossCard,“ komentuje úspěchy Jan Janák. 


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014