Franchisová kavárna CrossCafe v ulici V Kopečku v Hradci Králové byla otevřena 16.června a stala se v pořadí 3.kavárnou v tomto městě.
Úterý
24.06.2014
V síti CrossCafe se otevřely další dvě franchisové kavárny v Praze a Hradci. Společnost chystá kavárny i v jiných městech.
 

I Češi umí připravit dobrou kávu, kterou nejen tuzemští zákazníci dokáží ocenit. Dokazují to stále se zvyšující obraty franchisové kavárenské sítě CrossCafe. Ta vznikla od roku 2007 v Plzni a během let se rozšířila ještě do Prahy a Hradce Králové. Letos byly otevřeny další 2 kavárny, v Praze v OC Lužiny a druhá v Hradci Králové v ulici V Kopečku.

Hradec Králové se pro společnost CrossCafe stal třetím krajským městem, kam firma expandovala. „Nová kavárna, kterou jsme zde otevřeli v červnu, má dvě patra a balkon a nachází se na exkluzivním místě v centru města. Domníváme se, že by se mohla stát jednou z vlajkových lodí sítě CrossCafe original,“ komentuje otevření majitel franchisové sítě CrossCafe Jan Janák. Pro otevření pobočky v OC Lužiny se firma rozhodla díky jeho dobré poloze.

Kam dál?

Kavárny CrossCafe mohou zákazníci zatím nalézt ve 3 městech, a to Plzni, Praze a Hradci Králové. Společnost však uvažuje nad další expanzí po republice. „Určitě nás zajímají všechna krajská a velká část měst okresních,“ říká Jan Janák s tím, že v současné době firma vede jednání s několika zájemci o franchisovou licenci. Konkrétní informace firma řekne, až se bude projekt realizovat.

Rámcově se kavárnám CrossCafe ve všech městech daří dobře a rostou. „Největší nárůsty nyní zažíváme v Praze a Hradci Králové, kde nás zákazníci zatím stále ještě objevují. V Praze meziročně rosteme dokonce o 16%. V Hradci Králové, kde v červnu budeme slavit první výročí, máme zase výrazný nárůst počtu zákazníků vlastnící naši zákaznickou kartu CrossCard,“ komentuje úspěchy Jan Janák. 


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014