Franchisorem Konopné lékárny je u nás firma Carun Pharmacy. Franchisanty hledá po celé republice. Aktuálně je Konopných lékáren 12.
Pátek
27.06.2014
Konopné lékárny v Česku zaznamenávají sílící návštěvnost. V Londýně získaly produkty prestižní ocenění.
 

Česká značka výrobků z konopí Carun získává na známosti. Konopná mast Carun na veletrhu přírodních a organických produktů (Natural & Organic Products Europe), jehož 19. ročník se konal v Londýně, získala druhé místo v kategorii Nejlepší nový přírodní produkt. V Česku se firmě Carun Pharmacy podařilo za dobu svého působení na trhu otevřít už 12 franchisových Konopných lékáren.

Díky ocenění se firmě podařilo získat kontakty na podnikatele, kteří by chtěli začít spolupráci nejen ve formě expanze produktů do dalších zemí, ale také osvěty o léčivých účincích konopných produktů. „Ocenění, které jsme získali v Londýně, považujeme za obrovský úspěch. Na spolupráci s námi nyní čeká 70 mezinárodních korporací, které chtějí naši značku přinést do jejich země. Jde například o Kuvajt, Hongkong, Spojené státy americké, Kolumbii či Portugalsko,“ komentuje výsledek Jiří Stabla, majitel Carun Pharmacy a zakladatel konopných výrobků Carun.

Konopné výrobky nabízí firma i v síti franchisových pobočkách Konopná lékárna. Jsou mezi nimi metropole Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, ale i menší města jako Havířov, Litoměřice, Chrudim, Benešov, či Frýdlant nad Ostravicí. Sezonně pak mohou klienti nakoupit léčivé prostředky i na zámku Konopiště. „Jedná se o velmi inteligentní koncept, který má, dle mého názoru, velký ohlas,“ míní Jiří Stabla.