Nová franchisová prodejna Potten & Pannen cook shop byla otevřena v OC Vaňkovka v Brně. Ještě jednu franchisovou pobočku otevřela firma v Olomouci.
Středa
16.07.2014
Síť Potten & Pannen – Staněk nabízející kuchyňské spotřebiče otevřela druhou franchisovou pobočku v Brně.
 

I kuchyňské vybavení se může vyznačovat puncem exkluzivity. Přesně na ně se zaměřuje česká společnost Potten & Pannen – Staněk, která prodává ve svých prodejnách designově orientované produkty do kuchyně a domácnosti. Rozhodla se také pro franchisu a v dubnu letošního roku otevřela v Brně v obchodním centru Vaňkovka už druhou franchisovou prodejnu Potten & Pannen cook shop .

Franchisový obchod v Brně se stal osmou prodejnou v síti Potten & Pannen – Staněk. V Praze firma ve své vlastní režii provozuje 6 prodejen a ještě jednu franchisovou otevřela v Olomouci v galerii Šantovka. „V brněnské prodejně si mohou zákazníci přímo vyzkoušet zboží v plně funkční kuchyni. Koncept obchodu ve Vaňkovce vychází z linie, která byla zahájena při rekonstrukci prodejny v OC Nový Smíchov,“ říká architekt Petr Václavek.

Společnost Potten & Pannen – Staněk na tuzemský trh vstoupila v roce 1992. Její prodejny zastupují řadu světových značek v segmentu kuchyňských spotřebičů a domácích potřeb. Během roku 2005 otevřela firma také první prodejnu na Slovensku, konkrétně v Bratislavě. Letos se může pochlubit úspěchem získání ceny Superbrands Award 2014, kterou dostávají nejvýznamnější značky v ČR.