Partnerský koncept Partners market začala společnost Partners vyvíjet od loňského roku. V síti už otevřela 36 partnerských míst.
Pátek
18.07.2014
V České asociaci franchisingu přibyl nový přidružený člen. Stala se jím poradenská firma Partners.
 

Nového přidruženého člena přivítala do svých řad v červenci Česká asociace franchisingu. Stala se jím finančně poradenská společnost Partners. Ta se rozvíjí i pomocí partnerských kanceláří Partners market, kterých se v Česku nachází zhruba 36. Asociace se tak může pochlubit už 11 přidruženými členy.

Síť poradenských poboček na základě partnerství Partners market začala firma budovat v roce 2013. Partners markety jsou dostupné i v menších regionech, mají dlouhou otevírací dobu a nabízejí všechny finanční služby včetně bankovních stejně jako normální kanceláře Partners. Do pěti let plánuje společnost vytvořit kolem 200 Partners marketů po celé České republice, aby byli služby dostupné všem lidem.

 „V současné době máme už plně nastaveny a zaběhnuty všechny procesy související s naším byznysem založeným na bázi franchisy. Aktuálně máme dalších 30 poboček ve fázi rozjednanosti,“ dodává ředitel alternativní distribuce Martin Pivoda. I přes pokles celkového finančního trhu se společnosti Partners podařilo loni zvýšit počet klientů, který dosáhl 390 tisíc, a její poradci uzavřeli přes 220 tisíc nových smluv.