Franchisa na kolejích

Aktuálně se v Česku nachází 5 restaurací Výtopna, dvě mohou lidé navštívit v Brně, jednu v Ostravě a jednu v Praze.
Čtvrtek
31.07.2014
Franchisový koncept Výtopna by se mohl brzy objevit v Praze. Majitel licence vyjednává o vhodných prostorech.
 

Gastronomický trh prochází aktuálně konsolidací, kdy mizí špatné firmy. Trh se dle společnosti EFEF, která vlastní originální franchisový koncept Výtopna, se začíná po poklesu zase oživovat. Jak by mělo ukázat druhé pololetí roku. Sám franchisor EFEF chystá se svým konceptem Výtopna další expanzi.

Další restaurace Výtopna, která je oblíbená zejména tím, že nápoje přivážejí vláčky po kolejích rozmístěných kolem stolů, by se měla objevit v Praze. „Jednáme s potenciálním obchodními centry a dalšími partnery o nových prostorách pro Výtopnu. Bude se jednat o franchisovou jednotku,“ přibližuje plány majitel franchisové licence Výtopna Petr Fridrich. Než o expanzi se loni firma starala především o upevnění konceptu na trhu.

Že se jedná o originální nápad, který má budoucnost, dokazují i zahraniční podnikatelé, kteří by svou Výtopnu chtěli otevřít i ve své domovině. Společnost je však opatrná a neprodává franchisové licence okamžitě. „Máme mnoho zájemců ze zahraničí. Aktivně se však v tuto chvíli soustředíme na ruský trh, kde hledáme vhodného franchisanta,“ komentuje zahraniční expanzi Petr Fridrich. V zahraničí se zatím žádná Výtopna nenachází, společnost je však na cestě k tomu, aby se to změnilo.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014