První provozovny Mr. KEBAB mohou návštěvníci nalézt ve slovenských Košicích. Rozšířit je chce společnost nejen na Slovensku, ale i v Česku.
Úterý
05.08.2014
Do vod gastronomie vstupuje na tuzemský trh franchisový koncept Mr. KEBAB. Chce zde vytvořit fastfoodovou síť.
 

Slovenská společnost Mr. KEBAB se rozhodla prorazit se svým gastronomickým fastfoodovým konceptem na našem trhu pomocí franchisové spolupráce. Ve vlastní režii provozuje zatím dvě pobočky v Košicích a i na Slovensku chce rozšířit síť vhodnými franchisanty. „Česko i Slovensko jsou v mnoha ohledech blízké trhy, proto jsme se rozhodli vybudovat síť na obou trzích,“ dodává majitel společnosti Ľubor Lelovits.

U našich sousedů se už vyjednává o nových provozovnách, kde se bude prodávat jídlo na bázi kebabu. „Připravujeme otevření restaurací v Trnavě a Žiliny. Fakticky jsme zahájili rozšiřování jen letos, protože doteď probíhala finalizace celého projektu do podoby konečných smluvních podmínek,“ doplňuje Ľubor Lelovits. Franchisové pobočky Mr. KEBAB by firma ráda provozovala zejména ve městech nad 30 tisíc obyvatel, ve velkých městech se nebrání více pobočkám.

Podnikatel, který by měl zájem o provozování franchisové restaurace Mr. KEBAB, se musí připravit na investice v hodnotě 40 až 80 tisíc eur v závislosti na velikosti provozovny. Licence vyjde na 10 tisíc eur. Požadavky na prostor se liší na základě preference podnikatele, jaký typ chce provozovat. Může provozovat normální pobočku se sezením, ale možný je i exteriérový stánek.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014