Už 16 franchisový prodejen na tuzemském trhu provozuje společnost Ráj sýrů. Pobočky pomocí franchisy chce rozšířit po celém území.
Čtvrtek
07.08.2014
Franchisový koncept Ráj sýrů otevřel prodejnu v Plzni. Hledá franchisanty v dalších lokalitách.
 

Nejen sýry z celého světa, ale také nabídku delikates k sýrům vhodným nabízí ve svých prodejnách franchisový koncept Ráj sýrů. Ten na trh vstoupil v roce 2009 a od té doby se mu podařilo nalákat na sýrové pochutiny spousty zákazníků. Nově mohou lidé nakoupit produkty v Plzni.

Společnost Ráj sýrů otevřela novou prodejnu v obchodním centru Olympia. "V nabídce zde jsou nejen sýry, ale také vína v biodynamické kvalitě, džemy či další produkty vhodné k sýrům," uvádí Martin Lopušný, jednatel firmy Ráj sýrů. Celkově se jedná o 16. prodejnu v Česku. Firma hledá další franchisanty, kteří by pomohli rozšířit síť do dalších měst. Například pro Liberec má připravené obchodní místo, ale ještě pro něj nenašla vhodného franchisanta.

Prodejní jednotky pro franchisanty, které společnost Ráj sýrů nabízí, se z hlediska členění dají rozdělit na prodejny kamenné a speciální sýrové kiosky. "Model kamenný prodejen je aplikován především do center a městských částí, kiosky do uzavřených obchodních center," popisuje pobočky Martin Lopušný. Sortiment v nich se skládá především z holandských sýrů.