Společnost UniCredit Bank v Česku provozuje už 51 poboček fungujících na bázi franchisové spolupráce. Rozšiřovat je chce do dalších měst.
Úterý
19.08.2014
Společnost UniCredit Bank využívá ke svému rozvoji i poboček na bázi franchisy. Hledá další partnery.
 

Už tři roky rozvíjí banka UniCredit Bank pobočky na bázi franchisové spolupráce UniCredit Bank Express. Síť těchto bankovních míst plní svou funkci v pokrytí regionů především tam, kde banka nemá, případně neplánuje otevřít standardní pobočku. Bance se tento plán vydařil, na našem území můžeme najít už 51 poboček a UniCredit Bank u tohoto čísla skončit nehodlá.

Spokojenost s partnerskými pobočkami potvrzuje i ředitel alternativní distribuce UniCredit Bank CR a SR Tomáš Drábek: „První otevřená obchodní místa potvrdila naše očekávání, v některých oblastech jsme ale koncept dále upravovali na základě zpětné vazby prvních franchisových partnerů, potažmo klientů. Jednalo se například o doplnění produktové nabídky.“ Bankovní pobočky UniCredit Bank Express jsou otevřeny na 51 místech Česka, zejména ve městech čítající 12 až 15 tisíc obyvatel.

Pro zájemce o partnerskou spolupráci má banka vybrány další lokality, kde by ráda pobočku otevřela. „Lokality, ve kterých plánujeme vybudování franchisových obchodních míst nebo která jsou připravena pro kvalitního franchisového partnera se nachází po celé republice. Namátkou mohu vyjmenovat města jako Chrudim, Lysá nad Labem, Nymburk, Otrokovice, Prachatice, Přelouč, Rokycany, Rakovník, Sušice, Šternberk, Třeboň, Velké Meziříčí a další,“ vyjmenovává část lokalit Tomáš Drábek.