Franchisová studia Skinial se nacházejí už v 7 zemích Evropy a v Austrálii. Cílem je rozšířit metodu odstraňování tetování do všech zemí v Evropě.
Úterý
16.09.2014
Studia Skinial se rozvíjí po celé Evropě a v Austrálii. Franchisanty hledá nejen u nás, ale v celé Evropě.
 

Čím více lidí má zájem se tetovat, tím více lidí také přichází se žádostmi se tetování zbavit. Na trend už začala reagovat německá společnost Skinial, která přináší metodu odstranění tetování pomocí zvláštní tekutiny, která tetování vypudí z kůže. Estetická centra přinášející tuto metodu rozvíjí Skinial na základě franchisy a master-franchisového partnera hledá i u nás.

Studia Skinial se v Evropě setkala s obrovským zájmem a společnost rychle našla franchisové partnery mimo Německa také ve Švýcarsku, v Polsku, Rakousku, Švýcarsku, Itálii a Španělsku. Počet studií dosahuje čísla 45. „V letošním roce se snažíme náš koncept rozšířit do dalších států Evropy, především do střední a jihovýchodní Evropy, kam patří i Česká republika a Slovensko. Zároveň plánujeme zdvojnásobit počet studií a dosáhnout počtu 100,“ komentuje strategii Klaus Böde.

První studio by společnost Skinial ráda otevřela v městě s minimálním počtem obyvatel 200 tisíc, což by v případě Česka značilo Prahu, Brno či Ostravu. Zájemce o master-franchisovou licenci si musí připravit 30 tisíc eur (cca 830 tisíc korun). Individuální licence na jedno studio stojí 17 tisíc eur (470 tisíc korun).

Studia Skinial se mimo Evropu dokázala prosadit i v Austrálii, kde se otevřelo už 17 franchisových klinik nabízející odstranění tetování pomocí metody vzniklé v Německu. Firma se poohlíží i po americkém trhu, kde vyjednává s případnými zájemci.