Školy Maple Bear mohou děti navštěvovat už na 170 místech v 11 zemích světa.
Pátek
19.09.2014
Franchisa z Kanady Maple Bear hodlá učit české děti. U nás se firma poohlíží po master-franchisantovi.
 

Až z daleké Kanady se do našich končin hodlá prodrat franchisový koncept Maple Bear, který je zaměřený na vzdělávání dětí různého věku. Franchisová síť škol Maple Bear se úspěšně rozšiřuje po celém světě, avšak Evropa zatím tento školní systém nehostí. To chce společnost změnit. Nejen v Česku, ale také v dalších zemích hledá vhodné master-franchisanty.

Evropa je pro společnost velkým lákadlem s obrovským potenciálem. „Můžeme spojit nejlepší výukové metody založené na bázi těch z Kanady s metodami z jakéhokoliv státu a přitom nabízet to nejlepší vzdělání,“ komentuje výhody Tyler Done, jednatel firmy Maple Bear School. Zájemce o master-franchisovou licenci by se měl připravit na cenu licence ve výši 30 tisíc kanadských dolarů (cca 600 tisíc Kč).

Koncept Maple Bear se bude účastnit už podruhé i výstavy Franchise Expo, která se bude letos konat 16. až 18. října. "Abychom mohli dobře uchopili expanzi na evropském trhu, rozhodli jsme se účastnit takových akcí. Věříme, že zde najdeme vhodné franchisové partnery. Očekáváme, že tento veletrh přinese zájemce nejen z Polska, ale také z dalších zemích střední a východní Evropy," říká Tyler Done. V Česku by firma ráda otevřela školy zejména ve velkých městech, Praze a Brně.