Franchisový koncept 2plus2 Škola matematiky pochází z Polska, kde se nachází už 45 poboček. Koncept už pronikl i do Česka, Kazachstánu, Ukrajiny a Srbsku.
Pátek
26.09.2014
Franchisový koncept 2plus2 Škola matematiky získal u nás 2 franchisové partnery. Na podzim přivítá nové žáky.
 

Matematika bývá pro většinu lidí složitá španělská vesnice, avšak velmi důležitá. Poslední dobou získává matematický obor na významu, a proto se rozhodla společnost Business Language Center z Polska spustit program na výuku matematiky 2plus2 Škola matematiky. Začala jej rozvíjet na způsob franchisy a našla partnery i u nás.

Od letošního školního roku se v Praze a Ostravě otevřou první pobočky pro zájemce o výuku. „Našli jsme master-franchisanta v Ostravě a sub-franchisanta v Praze. Teď se budeme věnovat tomu, aby se obě centra mohla rozjet,“ dodává jednatel polské 2plus2 Marcin Kruszynski s tím, že firma nadále hledá další franchisové partnery v dalších městech Česka. Školu matematiky může potenciální franchisant otevřít nejen ve velkém městě, ale také v menším. Podobně funguje i v Polsku.

Učit vzorce a správné logické uvažování už se mohou žáci mimo Polska také na Ukrajině a Kazachstánu. „V říjnu bychom měli otevírat první pobočku i v Srbsku. Na Ukrajině je situace kvůli politické situaci složitá, ale pobočkám se daří velmi dobře. Nacházejí se zde už 4 pobočky. V Kazachstánu jsme přivítali nové studenty,“ dodává Marcin Kruszynski.