The adventures of Hocus and Lotus je metodikou výuky cizího jazyka, která je určena dětem od 1,5 roku do 10 let. Pochází z Itálie a její výuková centra se nachází ve 13 zemích světa.
Úterý
30.09.2014
Výuka cizích jazyků pro děti zažívá stále větší boom. Franchisový koncept Hocus a Lotus je toho důkazem, slaví další pobočky.
 

Poptávka po jazykových kurzech pro nejmenší se stále zvyšuje. Potvrdit to může i společnost Light Point, která u nás drží master-franchisovou licenci vzdělávacího konceptu The adventures of Hocus and Lotus. Letos se tato metodika začala vyučovat v nově otevřených pobočkách v Praze-sever, Havlíčkově Brodě a Hustopečích. Připojily se tak k pobočce v Brně.

O franchisovou licenci zaznamenává firma Light Point stále větší zájem. „Do konce roku bychom chtěli zahájit kurzy angličtiny a italštiny v Praze 6, kde se zvyšuje poptávka po našich kurzech,“ dodává Veronika Ivakina, ředitelka společnosti Light Point. Koncept učení cizích jazyků pomocí dobrodružství dinokroků Hocuse a Lotusky využívají i lektoři v jiných školách. Každoročně dle Veroniky Ivakiny zaškolí firma ročně 5 lektorů, kteří se věnují výuce jazyků pro děti.

Prioritou pro společnost je především kvalitní výuka, a sama tudíž neustále inovuje metodiku výuky na základě daných trendů na trhu. „V současné době pracujeme na projektu, který by umožnil učit děti i mimo franchisové pobočky. Do výuky by se zapojili i rodiče,“ přibližuje novinky Veronika Ivakina s tím, že blíže zatím nechce plán specifikovat, dokud nebude vše připraveno.