Franchisový koncept Svět zdraví patří pod společnost SUNKINS a vznikl v Česku v roce 2010. V současné době působí na 54 místech. Na Slovensku se nachází 15 center.
Čtvrtek
02.10.2014
Řetězec franchisových center Svět zdraví se rozšíří do dalšího státu. Nově budou nutriční poradentství využívat klienti v Polsku.
 

I do české kotliny dospěl trend odpovědnosti za vlastní zdraví. Dokazuje to i zvyšující se zájem o služby franchisového konceptu Světa zdraví, který pomáhá svým klientům s hubnutím. Společnost SUNKINS, která za konceptem stojí, zaznamenává také podnikatele, kteří se zajímají o franchisovou licenci.

Nutriční poradenství získává na trhu na větší oblibě, i přes rostoucí konkurenci se společnosti SUNKINS daří. „Od začátku roku prošlo našimi 54 pobočkami Světa zdraví, které máme po celém Česku, více než 16 tisíc spokojených klientů. Naši klienti zhubli přes 52 tisíc kilogramů,“ popisuje úspěchy výkonná ředitelka Marta Nosková. Franchisový koncept Světa zdraví si zakládá především na Komplexní nutriční typologii. Tu chce letos dokončit i pro děti a sportovce.

Mimo nabídky nových produktů a služeb bude jedním z největších strategických plánů vstup na nový trh. „Letos bychom měli vstoupit na polský trh, kde budeme působit pod značkou SUNKINS,“ přibližuje plány Marta Nosková s tím, že věří, že i na polském trhu si originální koncept pocházející z České republiky najde svoje zákazníky a bude stejně úspěšný jako v Česku a na Slovensku.