Společnost Expense Reduction Analysts u nás působí prostřednictvím partnerské spolupráce. Její tým se rozrostl na 11 partnerů.
Pátek
03.10.2014
Poradenská firma Expense Reduction Analysts pomáhá prostřednictvím svých partnerů snižovat firmám náklady. Hledá další partnery.
 

Ušetřit na nákladech chce každá firma. Někdy to zvládne sama, jindy musí přizvat jinou firmu na pomoc. Jak najít úspory, na to se zaměřuje poradenská společnost Expense Reduction Analysts (ERA). Ta působí u nás i na Slovensku prostřednictvím svých poradců, kteří spolu úzce spolupracují. Společnost ERA, která pochází z Velké Británice, se u nás rozvíjí prostřednictvím spolupráce založené na bázi franchisy.

V prvním pololetí se firmě podařilo zvětšit počet partnerů o další 3 a jejich počet se ustálil na 11. „Přínosem nových partnerů je akvizice nových klientů, rozšíření expertízy v oblasti bankovních služeb a doplnění o odbornost v oblasti cestovních nákladů,“ komentuje letošní rok master-franchisant ERA Jiří Rybár. Další klienty i partnery chce společnost ERA nadále vyhledávat. Na Slovensku se nachází 6 partnerů.

K rozmachu pomáhá i slovenská pobočka ERA. „S ohledem na úspěšný rozvoj obchodních aktivit našich slovenských kolegů jsou čeští partneři v hojné míře zváni k realizaci projektů také na Slovensku, což rozšiřuje nejenom jejich uplatnění, ale také jejich příjmový potenciál,“ dodává Jiří Rybár.

Společnost Expense Reduction Analysts vznikla v roce 1992 ve Velké Británii a za 22 let dokázala expandovat do více než 30 zemí a zvýšit počet konzultantů na více než 700. Zájemce o partnerskou licenci ERA si musí připravit na počáteční investici ve výši 30 tisíc eur (824 tisíc korun). V ní získá od majitele licence veškerou podporu a know-how spojené s provozem.