Fitness studia BodyBody se nacházejí zatím v Praze na Andělu a Karlíně. Brzy přibudou ještě tři v Praze, Brně a Ostravě.
Úterý
07.10.2014
Franchisová fitness centra BodyBody fungují na trhu necelý rok. Brzy si klienti zacvičí v 5 z nich.
 

V oblasti fitness se v dnešní době není jednoduché prosadit. Konkurence je obrovská, a proto musí společnosti v tomto oboru přicházet s inovacemi, které je na trhu udrží. Netradiční fitness centra BodyBody provozuje na základě franchisingu společnost Fitness Revolution. Firma vstoupila na trh v listopadu loňského roku a už provozuje 2 studia v Praze na Andělu a Karlíně, z čehož druhé jmenované je v rukou franchisanta. A další budou přibývat.

Společnost už našla franchisanty, kteří brzy rozjedou svá studia BodyBody. „Naši franchisanti dokončují fitness centra BodyBody v Brně a Ostravě. Ještě jedno studio brzy otevřeme v Praze. Do konce roku se naše síť rozroste na 5 BodyBody studií. Splníme tak náš vytyčený plán,“ upřesňuje strategii majitel franchisového konceptu BodyBody Seen Aquin. O franchisovou licenci zaznamenává společnost velký zájem a s dalšími potenciálními franchisanty vyjednává.

Čas jsou peníze

Největším problémem, s kterým se společnost setkává při rozvoji svých BodyBody studií, je nalezení vhodného místa. „Chceme, aby franchisanti byli úspěšní, a proto velmi dbáme na lokalitě. Využíváme k tomu i služeb realitních makléřů a developerů,“ poukazuje Seen Aquin a dodává: „Nejhorší je nalézt správné místo právě v Praze.“

Studia BodyBody jsou založena na využívání EMS technologie, která využívá elektrické impulsy ke správným kontrakcím svalů. „Klienti v dnešní době mají málo času, a proto oceňují časově nenáročný a efektivní trénink,“ míří na současný trend Seen Aquin s tím, že firma se snaží neustále inovovat své služby fitness prostřednictvím nových produktů a služeb. V současné době například chystá i službu výživového poradenství.