Školy Orange Academy se nachází na 23 místech České republiky. Nově byla otevřena franchisová pobočka v Hradci Králové.
Čtvrtek
09.10.2014
Franchisová síť Orange Academy otevřela svou 23. pobočku v Hradci Králové. Zaznamenává zájem o své služby.
 

Jazykové agentury se specializují především na kurzy cizích jazyků. To franchisový koncept Orange Academy je mezi agenturami ojedinělý. Mimo učení anglického a německého jazyka si zde klienti mohou vybrat i kurzy účetnictví a mzdového účetnictví. Firma na trhu působí už od roku 1990, jazykové kurzy začala nabízet až od roku 2007.

Letos se podařilo otevřít rekvalifikační kurzy účetnictví v Ústí nad Labem a v Olomouci. „Účetnictví získává stále na větším významu, což se odráží i ve vyšším zájmu klientů o návštěvu našich kurzů,“ dodává ředitelka rozvoje franchisového konceptu Orange Academy Vendula Klemešová. Trend většího zájmu zejména o Mzdové účetnictví připisuje společnost ekonomickému oživení na trhu. Jelikož se Mzdové účetnictví neučí na školách, je po něm na trhu větší poptávka.

Nicméně zájem u klientů mají i angličtina a němčina, u kterých společnost využívá licencované metody Effective English a Effektives Deutsch. Mimo standardní výuku společnost Orange Academy pro studenty vylepšuje e-learningový systém. „Ten obsahuje cvičení pro studenty jazykových kurzů. Jelikož lekce jsou převážně konzervační, dáváme studentům možnost věnovat se cvičení i mimo kurzy, což jim ušetří čas a peníze,“ dodává Vendula Klemešová.