Orlová, dvakrát Brno a Praha. To jsou města, kde se nachází franchisové restaurace Výtopna. Přibýt by brzy měla ještě jedna v Praze.
Úterý
18.11.2014
Franchisový koncept Výtopna hledá aktivně partnery na ruském trhu. V Česku se restauracím dařilo.
 

Podnikatelé v gastronomii sázejí stále více na osvědčený recept využití surovin z lokálních zdrojů. "Mnoho šéfkuchařů konečně pochopilo, že pokud má něco zpestřit jejich jídelní lístek, jsou to právě lokální suroviny," komentuje gastronomický trh majitel franchisové licence Výtopna Petr Fridrich. Restaurace Výtopna, kde pití rozváží vláčky po kolejích, plánují díky úspěchu svého konceptu expanzi i do zahraničí.

Na českém trhu se Výtopny nacházejí na 4 místech, po jedné v Praze a Orlové a po dvou v Brně. "V prvním pololetí roku 2014 jsme zaznamenali stále vyšší návštěvnost u našich Výtopen. Obrat se nám zvýšil meziročně o několik procent," říká Petr Fridrich a dodává, že v současné chvíli se plánuje otevřít další franchisovou restauraci v Praze. Firma vyjednává s obchodním centrem, jehož jméno zatím nechtěla komentovat.

První zahraniční zákazníci, kteří by se dočkali restaurace s obsluhujícími vláčky, by se měli stát ti v Rusku. "Na ruském trhu hledáme aktivně partnery, kteří by se zde postarali o rozvoj našeho franchisového konceptu Výtopna," komentuje plány v Rusku Petr Fridrich.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014