Pokrmy z angus masa značky Angus Burger mohou zákazníci ochutnat na třech místech města Plzně.
Úterý
20.01.2015
Společnost Angus grill meat preferuje otevírání restaurací Angus Burger. Fastfoodový typ nabízí pro franšízanty.
 

Speciality z masného plemena skotu Aberdeen-Angus nabízí gastronomický koncept Angus Burger. Značka, která vznikla v Plzni, se zatím rozvíjí v tomto městě prostřednictvím pobočky v obchodním centru Olympia a 2 restaurací. Před dvěma lety firma Angus grill meat, která se o značku Angus Burger stará, měla i franšízanta. S ním však na základě jeho špatného chování rozvázala smlouvu. Franšízovému rozvoji se však nebrání.

Společnost se zaměřila především na rozvoji restaurací než fastfoodových poboček. Minulý rok otevřela druhé restaurační zařízení Angus Grill Restaurant v Plzni. „Je to po pobočce Angus Steak House druhá restaurace zaměřená na nabídku angus masa. Rádi bychom otevřeli další, pokud se objeví vhodný prostor,“ dodává jednatelka firmy Pavlína Silovská.

I přesto, že na typ fastfoodových jednotek se firma spíše nezaměřuje, rozvoji v tomto ohledu se nebrání. „Pokud se najde vhodný franšízant, který by chtěl provozovat svou vlastní fastfoodovou pobočku, nebráníme se vzájemné spolupráci,“ dodává Pavlína Silovská s tím, že na principu rychlého občerstvení funguje pobočka v OC Olympia v Plzni. Tu řídí firma sama a do dalších obchodních center vlastními silami jít zatím nechce.

Důvodem, proč společnost sama nechce směřovat do obchodních center, je ojedinělost konceptu Anhus Burger. Zákazníci, kteří si maso oblíbili, totiž nenavštěvují ostatní fastfoody a preferují především restaurační zařízení. Fastfoody tak nechává na případných franšízantech.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014