U franšízy BodyBody osobní trenér se jedná o „mikrovariantu“ klasického studia BodyBody nabízející možnost zejména profesionálním trenérům, kteří se chtějí postavit na vlastní nohy a začít samostatně podnikat.
Pátek
06.03.2015
Fitness studia BodyBody otevřela nové franšízové jednotky. Firma připravila zajímavý franšízový koncept pro osobní trenéry.
 

Fitness BodyBody založené na elektrické stimulaci svalů oslavilo první úspěšný rok na trhu. Společnost Fitness Revolution, která stojí za tímto konceptem, zvýšila počet franšízových poboček a rozšířila nabídku franšízové licence pro začínající podnikatele, a to BodyBody osobní trenér.

U franšízy BodyBody osobní trenér se jedná o „mikrovariantu“ klasického studia BodyBody nabízející možnost zejména profesionálním trenérům, kteří se chtějí postavit na vlastní nohy a začít samostatně podnikat. „Chceme růst dál a chceme, aby si osobní trenéři splnili svůj sen a měli své vlastní studio a zákazníky, proto podporujeme naše partnery ve všech oblastech; aby byli schopní otevřít studio během krátké doby as minimálním rizikem,“ říká Ivana Aquin, jednatelka firmy Fitness Resolution.

Předpokládané počáteční investice do studia „BodyBody osobní trenér“ začínají na zhruba 700 tisících Kč a zahrnuje počáteční franšízový poplatek, EMS vybavení, nábytek a inventář. Prostorově si ministudio vyžádá 50 až 70 m2. „V případě využití možností financování, které BodyBody nabízí, lze úvodní investici snížit až na pouhých Kč 350 tisíc Kč,“ upozorňuje Seen Aquin, zakladatel BodyBody.

Podporu získá franšízor stejnou jako u klasického studia BodyBody. „Ve franšízovém poplatku za 6500 korun získá od nás kompletní proškolení, marketingovou podporu, provozní manuál, průběžnou podporu, know-how, jak si získat a udržet zákazníky a spoustu dalších věcí,“ vyjmenovává Seen Aquin s tím, že pro dosažení zisku dle propočtů firmy stačí kolem 35 zákazníků.