Společnost Náš grunt je ryze českou společností fungující na principu franšízy a vlastních kamenných obchodů. Společnost vznikla v roce 2010 a zaměřuje se na prodej tradičních českých potravin od malých a středních producentů.
pondělí
16.03.2015
Další růst zisku. S takovým výsledkem počítají i letos majitelé franšízové sítě Náš Grunt.
 

Řetězec obchodů s farmářskými potravinami v loňském roce poprvé překonal magickou hranici 100 milionů, když jeho zisk vzrostl meziročně o 60 milionů na 149,8 milionu korun. S růstem počítají majitelé konceptu i v letošním roce. Tradičními lákadly pro zákazníky byla farmářská vejce, máslo, dále poctivé uzeniny, kváskový chléb anebo kuřecí maso od domácích dodavatelů.  

Rok 2014 byl pro Náš grunt také ve znamení dalšího rozšiřování pobočkové sítě. Provoz zahájila například franšízová prodejna v Brně nebo v Uherském Hradišti nebo nové obchody v Praze, Liberci, Ostravě nebo Plzni.

Letos se bude síť silně zaměřovat na zúročení výhod z jejího rozsahu, přípravu nových služeb, rozšíření sortimentu a otevření nových prodejen. „Naše aktivity budou směřovat mimo jiné i směrem na internet. Chystáme nový partnerský e-shop, takže si kvalitní potraviny z Našeho gruntu budou moci zákazníci objednat online v pohodlí svého domova,“ říká spolumajitel Našeho gruntu Jiří Málek s tím, že kromě toho chce být Náš grunt více vidět na celorepublikové i lokální úrovni.