Smilepoint není jen o bělení zubů. Zákazníkům nabízí i službu Smilepoint Lips – regenerace rtů pomocí gelu na rty, aktivovaného LED lampou.
Pátek
27.03.2015
Česko je pro zahraniční koncepty stále atraktivní, nově k nám míří značka SmilePoint. Rozhlíží se i po franšízantech ze Slovenska.
 

Původem maďarská franšízová síť má již v tuzemsku i na Slovensku zastoupení. V obou zemích totiž již našla master-franšízanty, kteří se budou intenzivně zabývat dalším rozšiřováním sítě prostřednictvím prodeje do dalších franšízových licencí. V České republice najdeme první pobočky v Brně, na Slovensku pak v Košicích, Dunajské Stredě a v Bratislavě.

 O tom, že koncept Smilepoint na obou trzích uspěje, značka nepochybuje. Nahrává tomu stále rostoucí trend zdravého životního stylu, který jde ruku v ruce s péčí o zdraví a tělo. Koncept Smilepoint se totiž zaměřuje na moderní a rychlé kosmetické bělení zubů pomocí LED lampy, a to hned v několika evropských zemích. Momentálně tak můžeme po Evropě najít přes 50 poboček sítě. Velkou většinu z nich provozují franšízoví partneři.

Minimální investice, na kterou se musí zájemce o licenci připravit, je cca 110 tisíc korun bez DPH. V rámci počátečního poplatku získá franšízant vše potřebné k rozjetí vlastního podnikání. Franšízový poplatek totiž zahrnuje celý systém na bělení zubů, od specifického designového křesla ve tvaru vejce, LED lampu, ochranné brýle, porovnávací vzorkovník barvy zubů, marketingové materiály a samozřejmě také školení.


/1/
zobrazit více