Jedním z velkých kroků, které ORION letos chystá, je vstup na polský trh. V rozšiřování sítě však bude pokračovat i v tuzemsku.
Úterý
31.03.2015
Téměř 60 prodejen má v České republice síť ORION – český obchod pro domácnost.
 

Posledním přírůstkem je pět nových obchodů, které od začátku roku značka zprovoznila. Najdeme je v pražském obchodním centru Eden, v Brně Slatině, novém kladenském Centralu Kladno, Čelakovicích a Kopřivnici. Dohromady se tak pro domácí potřeby můžeme vypravit v České republice do 58 prodejen této značky.

Se svými expanzními plány však firma stále nekončí. „Momentálně máme v přípravě minimálně devět nových poboček. Mimo jiné by se měli prodejny ORION dočkat obyvatelé Kutné Hory, Mariánských Lázní, Chrudimi, Vrchlabí, nebo Jaroměři,“ prozrazuje Tomáš Maloch, obchodní manažer sítě ORION. Právě tato města svědčí o tom, že franšíza tohoto původem českého konceptu není určena jen pro velká města. Šanci na připojení se k síti tak mají i podnikatelé z měst menších.

ORION nezahálí ani u našich východních sousedů, kde se také rozvíjí prostřednictvím franšízových partnerů. „Již počátkem roku byla otevřena prodejna v Bratislavě. Měsíc na to v Trenčíně v OD Kinekus a čeká nás Liptovský Mikuláš, Košice, Prešov, Zlaté Moravce, Čadca, Trnava, Poprad,“ vyjmenovává Tomáš Maloch. Momentálně na Slovensku najdeme 6 prodejen ORION – slovenský obchod pre domácnosť. Nicméně do konce roku má firma za cíl jejich počet výšit na 12 prodejních jednotek.