Za sítí franšízových Konopných lékáren stojí společnost Carun Pharmacy. Aktuálně je na trhu 21 lékáren a další chystají zahájení provozu.
Středa
01.04.2015
Koncept Konopných lékáren nesklízí úspěchy jen u nás. Podařil se mu i vstup do Polska.
 

První z mnoha plánovaných poboček najdou zákazníci v polském historickém městě Katovice. Polsko je tak další destinací, kam Carun Pharmacy na základě master-franšízové licence expandoval. O vstupu na další zahraniční trhy firma momentálně jedná.

Obliba konopných produktů v Polsku se neustále zvyšuje. Carun Pharmacy ale jako jediný výrobce přináší tamním zákazníkům možnost zakoupit dermokosmetiku obsahující směs konopného oleje s efektivním extraktem celé rostliny konopí a BIO potravin z botanických odrůd Cannabis sativa.Konopná lékárna nabízí kromě vína, které je součástí nabídky v Česku, kompletní sortiment produktů Carun.

„Zájem o naše produkty je veliký. Je vidět, že lidé čekali, až se na trhu objeví tato možnost. Podle prozatímních průzkumů to vypadá, že i tady bude jedničkou na trhu univerzální mast Carun,“ říká Michal Kylar, bussines manager Carunu, který přes rok vybíral v Polsku firmu na pozici master-franšízanta.

„Po úspěchu na Londýnské Trade show v Anglii, jsme se rozhodli vejít na polský trh a pracujeme na dalších evropských zemích, jako je Rakousko, Německo, Francie, Skandinávie a jiné,“ dodal Kylar. V Česku je momentálně jednadvacet Konopných lékáren.