Společnost TeleTrade působí na tuzemském trhu od loňnskéhé roku. Na svého prvního partnera ještě čeká. Ve světě však působí prostřednictvím více než 220 poboček ve 30 zemích.
Čtvrtek
16.04.2015
Podnikat v oblasti financí láká řadu lidí. Možnost uspět na trhu jim nabízí i značka TeleTrade.
 

Minimálně tři partnerské pobočky chce v letošním roce zprovoznit partnerský koncept TeleTrade, který svým klientům pomáhá při obchodování na finančních trzích. Nové pobočky by se měly nacházet v pro společnost klíčových městech jako je například Brno. „Zájem klientů je tak velký, že je velmi těžké uspokojit všechny jejich potřeby. Zaměřujeme se proto raději na Prahu a Střední Čechy, kde máme naši oficiální pobočku a jsme tak schopni poskytnout našim zákazníkům 100% servis. Ostatní část republiky včetně potenciálu tak zůstává nevyužita  a čeká na vhodného partnera,“ říká Robert Kraft, ředitel obchodu společnosti TeleTrade.

V současné době vede značka jednání hned s několika zájemci o partnerské licence. Nicméně k podpisu smlouvy zatím v žádném případě nedošlo. Důvod je podle Roberta Krafta prozaický. Vedení společnosti klade poměrně vysoké nároky na partnera s ohledem na budoucí zákazníky společnosti a ne všichni zájemci jsou schopni těmto nárokům směrem k zákazníkům dostát. „Proces schvalování a  akreditace partnera není otázkou pár dnů. Lépe všechny uchazeče důkladně prověřit, než posléze řešit jejich nesolventnost,“ doplňuje Kraft.

Potenciál v České republice vidí společnost TeleTrade vysoký. Důvodem je i možnost navázání několika druhů spolupráce, na různých úrovních. Momentálně má TeleTrade zastoupení ve 30 zemích světa, kde můžeme najít přes 220 oficiálních poboček. I ty jsou provozovány prostřednictvím partnerů, což se firmě osvědčilo. „Při naší velikosti, jakou máme, je důležité udržet vysoký standard. Právě osobní zodpovědnost a motivace majitele akreditace, kterou od nás získá, nám pomáhá dosahovat tyto naše stanovené cíle,“ vysvětluje Robert Kraft.