V České republice momentálně funguje 5 poboček franšízové sítě Go Kids Centrum. Jejich počet by však měl v dalších letech určitě narůstat.
Čtvrtek
14.05.2015
Značka Go Kids chce rozvíjet schopnosti dětí i v zahraničí. Momentálně hledá master-franšizanta pro Slovensko.
 

Individuální přístup, respektující přirozený vývoj dítěte. Přesně to je idea, která je převedena do praxe v dětských centrech Go Kids. Momentálně se v České republice nachází 5 center této značky a rozjezd několika dalších je v jednání.  V letošním roce má firma Nuerasoft, která za franšízovým konceptem stojí, v plánu otevřít minimálně jedno centrum. Ráda by také našla master-franšízanta pro slovenský trh, kde je již jeden zájemce o otevření centra a působí zde několik nezávislých lektorek.

Rozvoj nabídky center Go Kids je doprovázen neustálým rozšiřováním portfolia aktivit, určených pro děti, které svým malým klientům nabízí i franšízoví partneři „Náš koncept je stále velmi živý a svou nabídku kurzů rok od roku rozšiřujeme. V loňském roce jsme například spustili nové kurzy Poznáváme svět pro děti od 1 do 3 let, které jsou velmi populární a chystáme další novinky,“ dodává pro Franchising.cz jednatelka společnosti Nuerasoft  Michaela Tilton.

V rámci franšízového konceptu Go Kids je každý franšizant úzce zapojen do spolupráce s ostatními centry. To zajišťuje efektivní fungování celé sítě a zároveň rychlé a efektivní sdílení poznatků a zkušeností z každodenního provozu. Díky této úzké spolupráci se mohou také jednotliví  provozovatelé účastnit strategického plánování celého konceptu.