40 poboček v Praze
První pobočku otevřela tato franšízová síť v kancelářském komplexu The Park na pražském Chodově. Nechce se však soustředit jen na Českou republiku. Na sousedním Slovenssku, přesněji řečeno v Bratislavě, by chtěla mít 10 provozoven. Mimo hlavní města se značka, za níž stojí tvůrci již fungujícího franšízového konceptu Fruitisimo, v současnosti nechystá.
„Při tvorbě konceptu jsme se soustředili na to, aby Home Office Bistro bylo kompatibilní s Fruitisimem a obě značky mohli fungovat vedle sebe. To umožňuje na existujících lokalitách umísťovat i Home Office,“ říká zakladatel značky Home Office Bistro Jan Hummel s tím, že nová síť na druhou stranu pomáhá i Fruitisimu. A to tím, že otevírá dveře k lokalitám v menších kancelářských konceptech a na ulice, kde by pouze s Fruitisimem nemuseli být franšízanti úspěšní.
Své místo najdou bistra všude tam, kde se vyskytují lidé, kteří se chtějí dobře a rychle najíst, dát si dobrou snídani, svačinu nebo oběd. „Potřebujeme, aby k nám denně přišlo alespoň 200 takových zákazníků,“ přibližuje Jan Hummel. A takových míst je celá řada. Konkrétně jde o kancelářské komplexy, ideálně propojené s nákupním centrem. Hodí se i do blízkosti dopravních uzlů, nemocnic či rezidenčních oblastí kombinovaných s kancelářemi. „Když mám být konkrétní, tak v Praze jsou to například lokality jako Pankrác, Budějovická, Náměstí Míru nebo Karlín či Florenc,“ dodává Hummel.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?
Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.
Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.
„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.
Nejčtenější
Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
U solné terapie toto známé rčení skutečně platí. Franšízové Centrum Solné terapie CST ze Slovinska na tom staví úspěšný byznys. Nyní míří i na český trh.
Realitní trh v porovnání Česka, Evropy a Ameriky i metody moderního prodeje nemovitostí přibližuje v rozhovoru Mgr. Tomáš Jelínek, MBA, CEO franšízové společnosti Centrury21.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Subway vidí potenciál na benzinkách
a
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...