V pohraničních pobočkách Orange Academy se výrazně zvýšil zájem o výuku německého jazyka.
pondělí
10.08.2015
Orange Academy nabízí své služby i v období letních prázdnin. E-learningové výuka se osvědčila.
 

Letní měsíce jsou dobou, kdy má část podnikatelů okurkovou sezonu. To však neplatí pro Orange Academy, která nabízí svým klientům intenzivní jazykové kurzy. „Tento způsob výuky je pro studenty výhodnější, protože se probíranou látku učí rychleji a efektivněji,“ komentuje Jaroslav Damborský, jednatel firmy.

Inovace se vyplatí

Společnost rozšířila svou výuku o e-learningové kurzy, čímž svým klientům přinesla další způsob, kterým si mohou probíranou látku procvičovat. „Na online výuku máme velmi dobré ohlasy,“ potvrzuje význam této metody Damborský, zároveň však upozorňuje, že může dobře fungovat pouze v kombinaci s klasickými hodinami.

V každém podnikání je důležité získávat zpětnou vazbu od svých zákazníků. Tato oblast není zanedbávána ani v Orange Academy. „Naši studenti mohou hodnotit každou lekci během e-learningové výuky. Navíc nás upozorňují na místa, která by bylo vhodné upravit,“ vysvětluje Damborský a dodává, že další důležitou zpětnou vazbu získávají také pomocí mailů od svých klientů.

Lidé mají o výuku jazyků dlouhodobě zájem, postupně dochází ke změnám preferencí. „Pozorujeme zvyšující se zájem o němčinu, která se prosazuje především v našich pohraničních pobočkách,“ upozorňuje Damborský a zároveň vysvětluje, že je to způsobeno rozhodnutím získat práci v sousedních zemích.

Těžká volba

Pro mateřskou společnost je zásadní, vybírat jen velmi kvalitní franšízanty. „Najít spolehlivého franšízanta je velmi těžké. Někdy se jimi stávají lidé, kteří u nás předtím pracovali jako lektoři,“ vysvětluje Damborský a dodává, že v takovém případě je jejich výhoda skutečnost, že dobře znají systém práce v Orange Academy.

Síť škol se v září rozšíří o novou pobočku v Náměšti nad Oslavou.  Vedle jazykové výuky nabízí Orange Academy také ekonomické kurzy a školení v oborech jako jsou účetnictví nebo personalistika. Ty mohou klienti nově navštěvovat í v Českém Těšíně a České Třebové.

 Zájemce o oranžovou franšízu může potěšit fakt, že samotná licence je zcela zdarma. Poplatek mateřské společnosti je následně vypočítáván z obratu, přičemž franšízor získává 10%. Základními požadavky jsou výborná znalost anglického jazyka, dobré organizační schopnosti a lokalita s počtem obyvatel od tří do třiceti tisíc obyvatel.