Přírůstek do rodiny

Podnikání v gastronomii není pro velké výrobce nápojů typické, Kofola je však výjimkou. V minulých letech došlo k akvizicím společností UGO a Mangaloo. To učinilo z firmy největšího provozovatele barů s čerstvými ovocnými a zeleninovými šťávami ve střední Evropě. Síť aktuálně obsahuje 57 provozoven.
Úterý
11.08.2015
Kofola přináší nový restaurační koncept NAGRILU. Síť se má rozšiřovat především formou franšízy.
 

Vlajkovou loď NAGRILU otevřela společnost Kofola v Praze. První pobočka se nalézá na ulici Jindřišská v centru města. Restaurační model se bude lišit od své konkurence tím, že půjde o rychlé občerstvení, ale v podniku bude klasická obsluha a jídlo bude vyráběno z čerstvých surovin.

Čechy i Slovensko

Během pěti let má společnost v plánu koncept rozšířit v Čechách i na Slovensku. Při této expanzi by ráda využila franšízového partnerství. Restaurace budou vznikat v různých velikostech a návštěvníci je postupem času naleznou jak na ulicích, tak v obchodních centrech. „Otevíráme pilotní pobočku na které budeme ještě dolaďovat celý koncept,“ vysvětluje Jaroslava Musilová ze společnosti Kofola.

Značka UGO nás hodně naučila o zdravějších nápojích i o provozování sítě s rychlým občerstvením pro náročnější zákazníky a konečně, jsme si vědomi, že pokud chceme růst, musíme se dívat hodně dopředu. Výsledkem této úvahy je nová pilotní restaurace rychlého občerstvení NAGRILU,“ vysvětluje Jannis Samaras, generální ředitel společnosti Kofola.

Společnost posiluje

Za konceptem restaurací rychlého občerstvení NAGRILU stojí tým lidí kolem Marka Farníka, který založil a vybudoval síť barů s čerstvými šťávami UGO. S rozvojem sítě pomáhá také Erik Zlámal, který měl na starosti expanzi velkých zahraničních řetězců.

Součástí nabídky NAGRILU je vedle polévek, grilovaného kuřecího, sendvičů či dezertů i kompletní nápojové portfolio od Kofoly. Tedy vedle točené Kofoly například i pramenitá voda Rajec či čerstvé ovocné a zeleninové šťávy UGO. Návštěvníci budou mít v restauracích přehled o přípravě jídla, protože do kuchyně je zcela volný výhled. Nabízená pokrmy jsou upravována pouze grilováním, pečením či vařením.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014