Změna jako příležitost

Home Office patří do skupiny Fruitisimo Group, která již provozuje přes 40 prodejen s čerstvými šťávami, zmrzlinou a kávou.
Čtvrtek
15.10.2015
Původně se chtěl stát Martin Novotný franšízantem konceptu Fruitisimo. Osud tomu však chtěl jinak a tak si nedávno otevřel pobočku Home Office Bistro.
 

Na první pohled by se tedy mohlo zdát, že mu jeho plán nevyšel, nicméně není to tak docela pravda. Za poměrně novým franšízovým konceptem Home Office Bistro totiž stojí podnikatelé Jan Hummel a Tomáš Lichtenberg, tedy „otcové zakladatelé“ franšízové sítě Fruitisimo. „Home Office jsme vytvořili jako koncept bister specializovaných na rychlé a kvalitní občerstvení během pracovního dne. Jednou z jeho hlavních předností je příprava jídel a nápojů z čerstvých surovin s možností konzumovat je v příjemné a útulné kavárenské atmosféře,“ říká jednatel společnosti Jan Hummel.

Nová franšízová pobočka, jejímž majitelem je právě Martin Novotný, zahájila provoz ve středu 14.října a zákazníci ji najdou ve foudcourtu obchodního centra Nový Smíchov. „Pobočku jsme otevřeli poměrně rychle. V nákupní centru Nový Smíchov se totiž uvolnil zajímavý prostor, tudíž nebylo na co čekat. Skočil jsem do toho tedy rovnýma nohama a těším se na další vývoj,“ říká Martin Novotný, který se aktivně zapojil do fungování své pobočky, takže ho zákazníci často najdou i za pultem.  

Provozovna Home Office na Novém Smíchově je již třetím přírůstkem konceptu, který si pro svou expanzi zvolil cestu franšízingu. První bistro-kavárna byla otevřena v lednu letošního roku v kancelářském komplexu The Park na pražském Chodově, druhá provozovna se nachází v galerii Harfa. Během listopadu je plánováno otevření čtvrtého bistra a v okolí kancelářských budov v širším centru Prahy.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014