Historicky první Jan Paukert Bistro najdou zákazníci v pražském Karlíně, na Rohanském nábřeží.
Úterý
10.11.2015
Značka Jan Paukert má v České republice stále zvuk. Ví to i investiční skupina Natland Group.
 

Lahůdkářství Jan Paukert znaly již naše babičky, než značka téměř vymizela z našeho trhu. Díky investiční skupině Natland Group se však značka, v trochu jiném hávu, do Česka vrací. Na začátku října zahájilo v pražském Karlíně Jan Paukert Bistro. U jedné pobočky však nezůstane. Plánem Natlandu je vytvořit z něj celý franšízový koncept.

Jak pro Lidové noviny řekl managing partner Natland Group Tomáš Raška, do konce roku 2016 by skupina mohla otevřít tři až čtyři bistra. Zároveň pak bude vznikat také koncept obchodů s potravinami, které budou převážně od českých a slovenských dodavatelů. Pilotní obchod, bude také fungovat pod štítem značky Jan Paukert, by měl také vzniknout do konce příštího roku.

Cílem Natland Group je zřizovat bistra i prodejny značky Jan Paukert v kancelářských oblastech. Po stejné cestě se se svým konceptem Home Office Bistro již před časem vydali i zakladatelé franšízové sítě Fruitisimo. Ty motivoval k vytvoření tohoto gastronomického konceptu nedostatek míst, kde se dá rychle a kvalitně najíst v příjemném prostředí. 


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014