“Jde o výrazný posun finančního poradenství. Chyběl nám přísun klientů "z ulice". Komplexností služeb se dostáváme na úroveň bank, naroste nám tržní podíl a naučíme lidi, aby si chodili pro nezávislé služby,“ Petr Hrubý, generální ředitel Broker Consulting.
Úterý
15.12.2015
Broker Consulting s mBank otevřely pobočku OK Point. Novou značku na trhu najdete i v našem Katalogu franšíz.
 

První OK Point zahájil provoz v pondělí 14. prosince v Petrské ulici v Praze 1. Jeho majitel Rudolf Rentsch do něj vstoupil do partnerské sítě počáteční investicí, jejíž návratnost očekává do půl roku. Tato investice podle něj zahrnuje především vybavení pobočky a stavební úpravy v souladu s jednotným designovým konceptem, podle kterého budou postaveny všechny OK Pointy. Počáteční investice dle informací společnosti Broker Consulting nepřesahuje 1 milion korun. “Kromě produktů našeho strategického partnera mBank budeme nabízet i produkty jiných bankovních domů. Tím se budeme zásadně lišit od klasických bank i dalších konkurenčních projektů,” říká Rudolf Rentsch.

Do konce příštího roku chtějí mít Broker Consulting a mBank celkem 20 OK Pointů. Podle generálního ředitele Broker Consulting Petra Hrubého by ale tento počet mohl být dosažen už začátkem podzimu 2016. “Nyní jednáme s 90 vážnými zájemci o otevření,” uvedl Hrubý s tím, že do konce roku 2017 by mělo fungovat celkem 70 poboček. Na každém OK Pointu budou dva až tři stálí zaměstnanci, samoobslužná zóna a bankomaty. Ty budou umožňovat výběry i vklady hotovosti.

Cílem nového společného projektu Broker Consulting a mBank je změna trendu v oblasti finančního poradenství a bankovních služeb. Koncept OK Point je určen stávajícím i novým klientům Broker Consulting a i mBank. Oběma společnostem pobočky umožní oslovit nové skupiny zákazníků. Obě firmy dohromady již nyní reprezentují tržní sílu přes 1 milion klientů. „Náš OK Point je ve své komplexní nabídce z pohledu klienta jedinečný a navíc představuje zajímavou podnikatelskou příležitost pro naše franšízanty,” doplňuje Petr Hrubý.