Poradenská společnost Partners vstoupila na tuzemský trh s projektem Partners Market v roce 2012. Od té doby se jejím partnerům podařilo otevřít 70 poboček a i pro další rok je naplánován jejich růst.
Středa
23.12.2015
Až 20 nových poboček chce v nadcházejícím roce zprovoznit společnost Partners v rámci projektu Partners Market.
 

S projektem přišla poradenská společnost na trh v roce 2012, kdy se rozhodla rozvíjet síť svých kamenných poboček prostřednictvím partnerů a přiblížit se tak svým zákazníkům. Jen letos bylo otevřeno 20 nových poboček a produktivita  jednotlivých  partnerských poboček stoupla oproti loňsku o 25 %.  „Cílem bylo a stále je dosáhnout 150 až 200 poboček a obratu 1,5 miliardy korun do pěti let od zahájení. A můžeme říci, že jedeme podle plánu. Máme otevřeno 70 poboček na nejlepších místech,“ přibližuje Petr Borkovec, generální ředitel Partners.

V roce 2014 byl provizní obrat 62 milionů korun a bylo otevřeno 50 poboček. Očekávaný obrat v roce 2015 je okolo 150 milionů korun, což odpovídá plánu sppolečnosti. Celkový růst byl podpořen nejen růstem počtu poboček, ale především růstem jejich obratu. Obrat nejlepších partnerů se v roce 2015 dostal nad 500 tisíc korun měsíčně. „V roce 2016 chceme otevřít dalších 20 poboček a očekáváme obrat blížící se 300 milionům korun,“ doplňuje Petr Borkovec.

Nejen na rozšiřování partnerské sítě firma na konci roku myslí. Jejím cílem je držet krok s nejnovějšími trendy, a to i v oblasti technologií. Od nového roku tak poradci svým klientům nabídnou možnost biometrického podpisu. Odpadne tak původně zdlouhavé podepisování produktových smluv a finančních analýz přes SMS či maily, vše se vyřeší hned a na místě. „Výhoda biometrického podpisu je v tom, že k němu není potřeba nic zařizovat nebo oběhávat na úřadech. Lze se tak úplně zbavit nutnosti podepisovat věci papírově a tím klientům velice zjednodušíme život,“ přibližuje výhody Petr Bartoš, ředitel Operations Partners.