Cena franšízové licence se pohybuje od 30 do 300 tisíc korun. Její výše se totiž odvíjí od velikosti oblasti, na kterou má franšízant územní exkluzivitu. Výše počáteční investice je individuální a pro partnery s vlastní výrobnou může být téměř nulová.
Středa
23.12.2015
Pokrýt svými pobočkami během následujících 12 měsíců celé Česko. Takový plán má koncept Dietavkrabičce.cz, novinka v Katalogu franšíz.
 

Stejnojmenná společnost vyvíjí franšízový koncept již zhruba rok. Důvodem, proč se pro tento krok rozhodla, je zejména to, že prostřednictvím franšízantů je možné rozšířit její služby do dalších regionů v zemi. „Zároveň nám tento způsob expanze umožňuje také pomoci začínajícím či stávajícím podnikatelům, kteří touží v naší branži podnikat. Díky franšíze jim můžeme poskytnout veškeré naše know-how, které již pátým rokem rozvíjíme,“ vysvětluje Martina Vojtíšková, marketingová a PR manažerka společnosti DIETAVKRABICCE.CZ.

Firma momentálně působí v Praze a v okresech Praha-západ a Praha-východ. Jejím cílem je rozšířit své působení do ostatních krajů naší republiky. Primárně má síť zájem otevřít své pobočky v krajských městech, potenciál však vidí i v menších městech jako je například Kolín, Pardubice, Benešov nebo Poděbrady. Právě franšízová spolupráce v malém městě má své výhody. Služba může být nabízena více osobně, kdy franšízant může pro své klienty pořádat pravidelně eventové akce.

„Poté, co se nám podaří s pobočkami obsadit celou republiku, chceme se zaměřit na zahraniční rozvoj. Velkou výzvou je pro nás pokrytí slovenského trhu,“ prozrazuje Martina Vojtíšková. Zároveň má však firma v plánu expanzi i na další trhy. Do budoucna by tak své služby ráda rozšířila u na polský, rakouský, maďarský a německý trh.

Náš potencionální partner by měl mít chuť do práce, chuť učit se novým věcem. Měl by být ochotný spolupracovat a měl by chtít dosáhnout úspěchu fair play způsobem,“ popisuje Martina Vojtíšková s tím, že do svého týmu určitě rádi uvítají, když bude jejich potenciální partner vyznavačem zdravého životního stylu. Velkým plusem pak pro něj je vedení již zaběhnutého gastronomického provozu, není to však podmínkou.