Důležité pro každou franšízovou síť je uspokojovat potřeby svých zákazníků, a to prostřednictvím svých franšízových partnerů.
Čtvrtek
14.01.2016
Franšízový koncept Konopná lékárna navýšil loni počet svých poboček. Celkem jich tak na trhu má 26.
 

Poslední otevřenou Konopnou lékárnu, která zahájila provoz loni v listopadu, najdou příznivci přírodní medicíny a zdravého životního stylu v Mladé Boleslavi. Rozhodnutí expandovat i do tohoto více než 40tisícového města je důkazem toho, že se tomuto franšízovému konceptu se daří nejen ve velkých městech, ale i v těch menších. Majitel lékárny v menším městě má dle zkušeností řady franšízantů větší šanci stát se součástí podnikatelské komunity, což mu může s jeho podnikáním výrazně pomoci.

Stejně jako v ostatních pobočkách této sítě, i mladoboleslavská pobočka se specializuje na prodej konopných produktů. V nabídce lékárny je jak přírodní kosmetika, tak potraviny a potravinové doplňky, které si společnost Carun Pharmacy nechává vyrábět v Česku. Své finance firma investuje zejména do marketingu a budování značky.

V loňském roce firma také dále rozšiřovala své působení v zahraničí. Kromě londýnské Konopné lékárny, zahájila firma s rozšiřováním své sítě i v sousedním Polsku. Tam momentálně mohou zákazníci najít šest lékáren a firma s dalším rozvojem na polském trhu počítá i do budoucna. Již dříve avizovala plán na otevření více jak 20 nových poboček.

Nejen rozšiřováním poboček po celé republice a v zahraničí je živa franšízová síť Konopných lékáren, za níž stojí společnost Carun Pharmacy. Ta se snaží přinášet na trh nové produkty, což vítají nejen zákazníci, ale i samotní franšízanti. Díky nim totiž mohou uspokojit i další potřeby svých zákazníků a často tak získat i zákazníky nové.